A Liverpool kivásárolná szerződéséből Klopp lehetséges utódját

2024. április 24. 17:37

Már ajánlatot is tettek a vörösök az edző megszerzéséért.

2024. április 24. 17:37
null

Nyitókép: ENE NIJHUIS/GETTY IMAGES

Ahogy arról kedden a Mandineren beszámoltunk, a Liverpool felvette a kapcsolatot a Feyenoord edzőjével, Arne Slottal, így könnyen megeshet, hogy a holland szakember lesz Jürgen Klopp utódja. Slotot választották az utóbbi két szezonban a legjobb edzőnek Hollandiában. 

A The Times-on szerdán már arról írtak, hogy a Liverpool ajánlatot is tett a 2026-ig érvényes szerződéssel rendelkező menedzser kivásárlásáért, azonban a Feyenoord elutasította a 9 millió eurós megkeresést.

 A holland klub természetesen szeretné megtartani a szakvezetőt, a technikai igazgató, Dennis te Kloese a NEC Nijmegen elleni győztes kupadöntő után azt nyilatkozta, „feltételezzük, hogy jövőre is ő lesz az edzőnk”.

Slot nem dolgozott még külföldön, így a Liverpool hatalmas lépés lenne edzői karrierjében. A 2026-ig szóló szerződésében nincs kivásárlási záradék, így a Liverpool bízik benne, hogy 10 millió euró alatt megszerezhetik Pep Guardiola tanítványát, aki a Liverpool másodedzőjét, Pepijn Lijnders-t is jól ismeri. A Feyenoord nem erősítette meg, de nem is cáfolta a Liverpool érdeklődését Slot iránt.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:14
🍓 ️ ­­A­­ ­d­­­ö­g­ö­­­s­ ­l­á­­n­­y­­­o­k­­­ ­v­­á­­r­­­n­­­a­­­k­­ ­­­r­­­á­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­­.­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­­𝗨­𝗡
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!