Szentkirályi Alexandra: A főpolgármesteren erőt vett a kapuzárási pánik (VIDEÓ)

2024. április 24. 18:32

„Ijedtségében most elismerte, hogy hiba volt a nagykörúti biciklisávok kijelölése” – hangsúlyozta a főpolgármester-jelölt.

2024. április 24. 18:32

Nyitókép: Magyar Nemzet/Kurucz Árpád

„A főpolgármesteren erőt vett a kapuzárási pánik és kapkodni kezdett. Zárt körben már Karácsony Gergely is beismerte, hogy hiba volt a nagykörúti kerékpársáv kialakítása” – írta Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelölt Facebook-on. 

„A főpolgármester azért ideges, mert érzi, hogy a választások közeledtével elveszítheti a hatalmát. Azt pedig tudja, hogy hibát hibára halmozott a budapesti közlekedésben is. Ijedtségében most elismerte, hogy hiba volt a nagykörúti biciklisávok kijelölése” – kezdte videóját Szentkirályi Alexandra.

A videóban elmondta, hogy Karácsony zárt körben találkozott budapesti vállalatvezetőkkel, ahol magyarázkodásba kezdett, és zárt ajtók mögött elismerte, hogy követtek el hibákat. „A Nagykörút akkor válik élhetővé, ha vannak szolgáltatások is, ezeknek viszont parkolóra van szükségük” – mondta. 

„A főpolgármester felelőtlen döntései így is naponta tízezrek életét nehezítik meg. Nevetséges és szomorú, ahogy most a kampányban magyarázkodni próbál. Budapest többet érdemel egy pánikolva kapkodó főpolgármesternél. Karácsonyék nem érdemelnek még egy esélyt. Változást Budapesten!” 

– hangsúlyozta Szentkirályi. 

 

 

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:14
🍓 ️ ­A­­­ ­d­ö­­g­­ö­s­­ ­­­l­­á­n­­y­­o­k­ ­v­­­á­r­­­n­a­k­ ­­r­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Novicsok-5
2024. április 24. 22:02
Hülye picsa ez is, akárcsak az összes többi hülye picsa.
Tommaso
2024. április 24. 21:05
HOGY TE MEKKORA BAROM VAGY. johannluipigus! Mindenkinél lehet ilyen pánik, még a sportkarriert befejezni készülő, 30 év körüli sportolóknál is.
Tommaso
2024. április 24. 21:02
Egész Európában csak az orbanisztáni ÁLLAMPÁRT az egyetlen, amelyik kizárólag NEGATIV kampányt folytat, és az egyetlen, amely 15 éve elmenekül minden vita elől. Ebben a hadügyminiszterné asszonyság sem lóg ki a sorból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!