Nem mindennapi ajándékot kapott Szijjártó Péter (VIDEÓ)

2024. április 24. 19:26

„Hát, ez nagyon fog tetszeni otthon a gyerekeknek” – mondta a külügyminiszter.

2024. április 24. 19:26

Nyitókép: Szijjártó Péter Facebook-oldala

Ahogy arról a Mandineren beszámoltunk, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter több kínai cég vezetőjével is egyeztetett Pekingben, majd örömmel számolt be róla, hogy az infokommunikáció területén a világpiac vezetői közé tartozó Fiberhome úgy határozott, hogy Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát. Szijjártó emelett egy újabb, Budapestről Kínába tartó közvetlen légijáratot is bejelentett. 

A pekingi látogatása alatt a külügyminiszter nem mindennapi ajándékot kapott kínai kollégájától: egy apró részletekig kidolgozott miniatűr Szijjártó-szobrot, ami futballszerelésben éppen egy labdát passzol – írja az Index. Az ajándéktól Szijjártó láthatólag meglepődött, mivel eleinte szóhoz sem jutott. 

Hát, ez nagyon fog tetszeni otthon a gyerekeknek” – mondta, majd viccesen hozzátette, ma már lehet, hogy egy ilyen rúgástól összeesne

 

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:14
🍓 ️ ­A­­ ­d­ö­­g­­ö­s­­ ­­­l­­­á­­­n­­y­o­­k­­ ­v­­­á­r­n­a­­­k­ ­r­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­­𝗨­𝗡
atti64
2024. április 25. 15:11
AZ ELMULT ÉVTIZEDEK LEJOBB KÜLÜGYMINISZTERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
csapláros
2024. április 24. 23:39
Tommaso 2024. április 24. 21:06 ..."Szijjártó a magyar történelem elmúlt 2000 évének legbénább külügyére."... A többi kurva fasza volt nyilván, NEKED! Lebuktál, bazdmeg, mert ebből az látszik, hogy a retyón siratod a komcsi Rajk Lacit, a Kállai Gyulát, a Puja Frigyest, a Horn Gyuszit, a Jeszenszkyt, a Kovács Lacit, meg a Martonyit, és a lekócosasszonyozott Göncz Kingára maszturbálhattál éjjelente! Ha rá gondolsz, még mindig magadhoz nyúlhatsz ha feláll a lompos! 🤣🤣🤣
csapláros
2024. április 24. 23:28 Szerkesztve
Novicsok-5csapláros 2024. április 24. 21:59 ..."Kurva fontos országok. Segghülye."... Anno megérte Ezüst Vonatokat exportálnia a Ganznak Argentínába és a Tungsramnak Rt-t működtetni Indonéziában, meg turbinát, rádiót, gyógyszereket szállítani a faszom tudja hová. A faszt TERELSZ, hogy NEMCSAK kommunista "testvéreinkkel" tárgyalunk, hanem MÁSOKKAL is? Buktál, mint ólajtó és még neked áll följebb, hogy mi a fontos??? Kína, Oroszország, Távol-Keletről, Dél-Korea, Tajvan sem volt fontos, amíg a "FONTOS szövetséges partnereink", korlátlanul FEJHETŐ TEHÉNNEK nem tekintették Magyarországot: az USA és a Nyugat, a németektől a hollandokon át, a svédekig bezárólag. Ők RABOLJÁK el a munkánk 75 %-át, BAGÓÉRT, amiért lerohad a gatya a magyarról, vagy pedig utánad slisszol a kerítésen túli GETTÓDBA tányért mosogatni és feka faszokat szopni! Úgyhogy a pofádat laposba öcsisajt, mert azóta nő a magyar háztartások vagyona, amióta a nem a kurva fontos országokkal tárgyalunk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!