A titkos kampány olyan, mint Orbán becsülete

2024. április 24. 09:34

Hazugság.

2024. április 24. 09:34
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

Nyitókép: Mandiner/Mátrai Dávid

„Titkos kampány

Orbán titkos választási kampányt folytat. Nem mondják meg, hogy hol és mikor kampányol a kormányfő. Valakik, valahova nagy titokban összecsődítenek pár tucat embert, mint statisztákat egy filmhez, megjelenik ugyancsak nagy titokban Orbán, a sajátjai készítenek pár képet, mosoly, tömeghatás meg a többi, pár idézet a nyilvánosságnak, oszt jó napot.

Ez tényleg hungarikum. Végül is olyan ez, mint az egész kormányzásuk. A titkos kampány olyan, mint ahogy bevettük Brüsszelt. Ahogy levittük a padlóra a koronavírus járványt. Olyan, mint a szankciós infláció. Vagy az, hogy mindjárt utolérjük Ausztriát. A titkos kampány olyan, mint Orbán becsülete. Hazugság.

Mint rendszerének lényege. Nem javaslom a titkolózást. Helyette inkább azt, hogy nyilvánosan, amolyan magyaros egyenességgel, verjük meg rendesen június 9-én. És akkor sok titokkal kevesebb lesz.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:14
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­­ö­g­ö­­­s­ ­l­á­n­y­­­o­­­k­­­ ­v­á­­r­­­n­­a­­k­ ­­r­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
The Loner
2024. április 26. 07:38
Van annak egy diszkrét bája amikor egy velejéig becstelen hazudozó a "becsületről " hablatyol.
tapir32
2024. április 26. 01:09
A balliberális eszmék az Alzheimer-kórhoz hasonló módon leépítik az agyat!
omega
2024. április 25. 20:11
Ennek a böszmének aztán jó vastag bőr van a pofáján. Hogy képes kimondani a hazugság szót Orbán Viktorral kapcsolatban? Hogy is mondta ez a hazug szemét állat? „Hazudtunk reggel, éjjel meg este”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!