Nagy Feró megrázó interjúban állt ki Orbán Viktor mellett, Magyar Péter is megkapta a magáét

2024. május 03. 22:47

A Kossuth-díjas zenészt már nem érdekli, hogy a libsik és a rosszindulatú kommentelők mit írnak, fel meri vállalni a véleményét.

2024. május 03. 22:47
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

„A Kossuth-díjas zenészt már nem érdekli, hogy a libsik és a rosszindulatú kommentelők mit írnak, fel meri vállalni a véleményét. Most is kendőzetlenül beszélt arról, hogy miért tartja nagyra a magyar miniszterelnököt. Megrázó részletességgel beszélt arról is, hogy miként verték véresre a rendőrök a 80-as években, elmesélte, hogy árulták el zenésztársai, a baloldal új figurája, Magyar Péter is megkapta a magáét, és elmondta azt is, hogy miért kell politizálnia a rockereknek.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csépányi Balázs

Magyar Nemzet

Idézőjel

A legendás zenész többször bizonyította, hogy ami a szívén, az a száján.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-82
2024. május 18. 02:08
🍓 ️ ­­I­g­­a­­z­­i n­­­i­­­m­f­­­o­m­­á­n­­­i­á­­­k­­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
Sale
2024. május 05. 13:47
Szerintem Tommaso lehet véleménye polgári személyeknek is . Neked szerintem totálisan egyirányú szemellenzős vélemény nyilvánítás az eszköz amivel értelmi fogyatékkal élő ember benyomását kelted. Tiszteld a másik véleményét mert kapott abban az időben eleget aki nem a családod álláspontját képviselte...
Tommaso
2024. május 04. 21:42
Ismer valaki Nagy Feró nevű értelmes, elismert politológust? Mert én nem. Én ilyen néven csak a rezsim által kitüntetett s ezzel lekenyerezett zenészt ismerek, aki igy mutatja ki háláját Orbán és a Pártállami Diktatúra iránt.
Tommaso
2024. május 04. 21:41
Az alkesz Nagy Feró következetesen kitart a nemzetinek hazudott diktatórikus vonal mellett. Sajnos, végtelenül tájékozatlan, még a balt sem tudja megkülönböztetni a jobbtól. Reméljük, nem vezet autót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!