Amerikai mintára akartak „felszabadított zónákat” a francia egyetemisták, a rendőrök keményen közbeléptek (VIDEÓ)

2024. április 29. 18:08

Az eset a Sorbonne-on történt.

2024. április 29. 18:08

Nyitókép: Képernyőfotó

A Visegrád24 osztott meg egy videót arról, ahogy francia egyetemisták amerikai mintára sátrakat vertek fel a több évszázados múltra visszatekintő Sorbonne-on. A tengeren túli társaikhoz hasonlóan „felszabadított zónákat” akartak létrehozni a felsőoktatási intézmény falai között, azonban nem számoltak azzal hogy 

a francia rendőrök erélyesen közbelépnek.

A rövid felvételen az látható, hogy a hatóság emberei szabályosan kirángatják a hallgatókat a sátraikból, és több méteren keresztül húzzák őket a földön. Úgy tűnik tehát, hogy az „amerikai modell” francia földön már nem működik.

A vonatkozó videót alább tekintheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-82
2024. május 18. 02:10
🍓 ️ ­­I­g­­a­­­z­­i n­i­­m­f­­o­­­m­á­­n­­­i­á­­­k­­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
ujujuj
2024. április 30. 11:33
És legközelebb mi lesz? a színművészeti ripacstanodát fogják elfoglalni a lipsik? :D
Mandarin-888
2024. április 30. 10:47
A franciák nem finomkodnak. Ha hasonló egetrengető jelentekre készülnek saját, a moslék által felbújtatott CEU-s jakobinusaink, hiába készítik a "kurva jó képeket" a nyugati sajtónak, a francia mintát követheti a magyar rendőrség, és kész.
valerian-0
2024. április 30. 10:36
He-he-he, jól megjárták. A francia pankotay lilkék :) A mienkkel is így kelene bánni, de sajnos akkor mindjárt diktatúrát ordítana a balos féreg réteg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!