Újabb válogatott játékosunk áll nagy lehetőség előtt – patinás angol klub szerződtetheti

2024. május 17. 22:35

A magyar középpályás jó eséllyel a Championshipben folytatja karrierjét.

2024. május 17. 22:35
Budapest, 2024. március 26.
A magyar válogatott tagjai, Gazdag Dániel, Nagy Ádám, Bolla Bendegúz, Nagy Zsolt, Callum Styles, Lang Ádám, Ádám Martin, Dárdai Márton, Szalai Attila, Dibusz Dénes kapus és Szoboszlai Dominik (b-j) a Magyarország - Koszovó barátságos labdarúgó-mérkõzésen a Puskás Arénában 2024. március 26-án.
MTI/Koszticsák Szilárd

Az idény végén fél év sunderlandi kölcsönjátékot követően visszatér a anyaegyesületéhez, az angol harmadosztályban szereplő Barnsley együtteséhez Callum Styles – vette észre a Nemzeti Sport. Mindezt a Sunderland FC ismertette Facebook-oldalán, de a bejegyzésben szerepel egy nagyon fontos félmondat is, miszerint

a klub továbbra is fenntartja a lehetőséget, hogy éljen a kölcsönszerződésben szereplő vételi opcióval, és végleg megszerezze a magyar labdarúgó válogatott és a középpályásának játékjogát.

A 24 éves labdarúgó januárban szerződött kölcsönjátékosként az angol másodosztályú Sunderlandhez, ahol a tavaszi szezon 12 mérkőzésén szerepelt. A magyar nagymamájának köszönhetően honosított labdarúgó azért lépett feljebb, mert Marco Rossi közölte vele, hogy amennyiben szeretne ott lenni az Európa-bajnokságon, magasabb szinten kell játszania mint az angol harmadik liga, és Styles korábban többször is elmondta, legnagyobb vágya, hogy pályára lépjen az Európa-bajnokságon. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ez az álom úgy tűnik teljesül, hiszen Callum Styles is szerepel a magyar labdarúgó-válogatott bő Eb-keretében, és lehet, hogy a kontinenstornán már Sunderland játékosként szerepelhet majd. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­­é­­k­e­­l­­d­ ­­a­ ­­­s­­­z­­­e­­x­­­i­ ­­p­­­u­­­n­c­i­­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!