A bankautomata helyett a saját karját robbantotta le egy román rabló Olaszországban

2024. május 05. 22:05

A súlyos állapotban lévő férfit azonnal kórházba szállították, közben a társai kereket oldottak a helyszínről.

2024. május 05. 22:05
Italy Daily Life 2022

Nyitókép: Emmanuele Ciancaglini/Ciancaphoto Studio/Getty Images

A Maszol értesülése szerint Olaszországban, a Riminihez tartozó Cattolica bevásárlóközpontjában egy 36 éves román férfi elveszítette az egyik karját, miután sikertelenül próbált feltörni egy bankautomatát. 

Egy románokból álló banda egy ATM felrobbantása révén szeretett volna pénzhez jutni, az akció azonban meglehetősen balul sült el.

A tolvajok robbanóanyagot helyeztek az ATM nyílásába, de valami félrecsúszott, és egyiküket súlyosan megsebesítette a robbanás. Amíg ő vérben úszva, eszméletlenül feküdt a földön, bűntársai elmenekültek a helyszínről.

A férfit súlyos állapotban a cesenai Bufalini kórházba szállították, ahol amputálni kellett a karját. A robbanás következtében az épület is jelentős károkat szenvedett. A rendőrök azonnal megkezdték a helyszínen a nyomozást, amelyben a térfigyelő kamerák felvételei segítettek.

***

 

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szvv
2024. május 06. 10:27
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Syr Wullam
2024. május 06. 09:45
🤔😌😏🤭😁😂
bunko-jobbos
2024. május 06. 07:53
Remélem, valamelyik jogvédő szarvezet bepereli a bankot, hogy a túl erős védelem miatt kellett robbanóanyag, aztán emiatt szenvedett a védencük maradandó sérülést. :-)
szabadabb
2024. május 06. 07:45
Mit akartok neki már nem kell többet lopni.... se dolgozni! Jár az EU-s rokkant nyugdíj! (ha a hülye román haverjai tudták volna mennyi kártérítést fog kapni... Ők még a lábukat is otthagyták volna! )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!