Videón mutatjuk Orbán Viktor felszólalását az EP-ből

2024. április 17. 09:33

„A jelenlegi vezetésnek el kell mennie” – fogalmazott felszólalásában a magyar miniszterelnök.

2024. április 17. 09:33

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A magyar kormányfő szerdán reggel egy összefoglaló videót tett közzé közösségi oldalán a keddi, brüsszeli eseményekről. Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, hatalmas nemzetközi botrányt okozott, hogy kedden egy városvezetői végzés alapján blokád alá vonta a belga rendőrség a békepárti és migrációellenes NatCon konferencia helyszínét.

A legfrissebb értesülések szerint, azonban hiába csapott le a karhatalom, 

szerdán Orbán Viktor és Mateusz Morawiecki is felszólal az eseményen.

Ezt is ajánljuk a témában

Kedden Orbán Viktor is felszólalt az Európai Parlamentben. Ahogy az a videóban is elhangzik, hangsúlyozta, hogy „létrehozták az úgynevezett kondicionalitási rendszert, a jogállamisági és a kondicionalitási rendszert, 

amely végül a politikazsarolás eszközének bizonyult”.

„Ez politikai zsarolás”

Magyarország miniszterelnöke rámutatott, „ha nem úgy viselkedsz, ahogy elvárják, akkor nem kapsz pénzt”

Felidézte, hogy Ursula von der Leyen is elmondta, „Magyarország a migrációs politika miatt nem kap pénzt. (...) Magyarországa genderellenes politika miatt nem kap pénzt. Tehát ez politikai zsarolás” – szögezte le.

Arra is kitért, hogy „most olyan vezetőink vannak az Európai Unióban, akik néhány saját maguk által kiválasztott nagy projekttel, mint például a zöld átmenet, a migráció, a háború vagy a szankciók mind megbuktak”.

A jelenlegi vezetésnek el kell mennie, és új vezetőkre van szükségünk”

 – hangsúlyozta felszólalása végén Orbán Viktor.

Ezt is ajánljuk a témában

Az összefoglalót alább tekintheti meg:

 

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:44
🍓 ️ ­A­­ ­­­d­­­ö­g­­­ö­­­s­­ ­l­­­á­­­n­y­­o­­­k­­­ ­­­v­­á­­­r­n­­a­­­k­ ­­r­­­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­.­­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
catalina11
2024. április 17. 17:23
KBA98catalina11 2024. április 17. 16:26 Az anyád p...ja!" KBA kemény ma, mint a bakaszar...
KBA98
2024. április 17. 16:25
Így igaz!
catalina11
2024. április 17. 15:52
v4nmeeg1p3psid 2024. április 17. 10:01 • Szerkesztve Még az jutott eszembe, hogy van három kutyám, egyik szebb, mint a másik: Czigány, Zsidó, meg Orbán. Egy afgán agár, egy csaucsau, meg egy törpespicc. Az afgán agár meghágta a csaucsaut, az meg a spiccet... szerintetek milyen lesz a kölyök?" Orosz vicc: Új tanár érkezik az iskolába és bemutatkozik. Irinának hívnak és liberális vagyok. A gyerekek is sorban felállnak és bemutatkoznak a tanárnéninek. Szergej vagyok és liberális. Okszána vagyok és liberális. Kicsi Iván vagyok és sztálinista. Sztálinista? Hogyhogy sztálinista vagy kicsi Iván? - kérdezi a tanárnéni. Apám sztálinista, anyám sztálinista, ezért én is sztálinista lettem. És ha anyád egy kurva, apád pedig egy drogos bűnöző lenne akkor mi lennél? Liberális!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!